آموزش وردپرس

شاید شما هم مایلید طراح سایت شوید. ما شما را با یک دوست بسیار دوست داشتنی و جذاب آشنا می کنیم. با آموزش وردپرس ابزارفارسی شما می توانید به راحتی به یک طراح سایت تبدیل شوید و از این راه کسب درآمد داشته باشید. این جلسات آموزشی بصورت کاملا رایگان هر هفته بروزرسانی خواهند شد.

بهزاد نگهبان

مدرس: بهزاد نگهبان

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر میخوای یک سایت حرفه ای با وردپرس بسازی همراه من باش

موفقیت در اینترنت با وردپرس شدنیست ؟

من بهزاد نگهبان به عنوان بخشی از تیم ابزارفارسی ، در این سال های اخیر با چالش های مختلفی رو به رو شده بودم و اکثر دوستانم که با من شروع و یا بعد از من در این حوزه فعالیت داشتند به جایگاه واقعی خود رسیدند و این خوشگلیه دنیای اینترنت رو نشون میده. دو اصل مهم برای موفقیت شما وجود داره ، یک علمش رو یاد بگیرین و دوم اینکه توی این مسیر بمونید . این علم و تجربه 10 ساله رو بصورت کاملا رایگان در اختیار شما گذاشتم و تا انتهای این مسیر همراه شما هستم . لطفا با اشتراک گذاشتن این آموزش برای عزیزانتان ، فرصت زندگی بهتر را به آن ها بدهید.

وردپرس چیست ؟

وردپرس چیست ؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست . بیش از 60 درصد وبسایت هایی که ساخته می‌شوند با وردپرس است. در واقع اگر بخوایم ساده تر بیان کنیم ، به وردپرس میتوانیم یک نرم افزار طراحی سایت بگوییم. ما در ابزارفارسی صفر تا صد وردپرس را بصورت ویدیویی آموزش داده ایم. آموزش وردپرس ابزارفارسی میتواند یک مهارت بسیار پول ساز به شما اضافه کند. و طراحی سایت بدون کدنویسی را به راحتی با وردپرس انجام دهید.

این دوره چرا رایگان است ؟

چرا دوره آموزش وردپرس ابزار فارسی رایگان است؟

چون هدف اصلی من و تیم ابزارفارسی ، ارائه محتوای آموزشی رایگان و حرفه ای برای افزایش مهارت افراد است. ما به زبان بسیار ساده و عامیانه اقدام به تولید آموزش کردیم و تمام افراد در هر سطحی میتوانند به یک متخصص در حوزه وردپرس تبدیل شوند طراحی سایت بدون کدنویسی انجام دهند. ارزش واقعی این دوره در حال حاضر بیش از چهار میلیون تومان است. فراموش نکنید که قلب ابزارفارسی برای شما میتَپه 

دوره آموزش وردپرس چه نقشی در موفقیت ما دارد؟

دوره آموزش وردپرس چه نقشی در موفقیت ما دارد؟

بعد از دیدن ویدیو های آموزش وردپرس ابزارفارسی ، به راحتی میتوانید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید ، پروژه های طراحی سایت انجام داده و از این علم جدیدی که آموختید کسب درآمد کنید. این را همیشه به خاطر داشته باشید که دنیای کسب و کار اینترنتی سقف درآمدی ندارد و شما میتوانید به درآمد ایده آل خود با تلاش و تمرین این آموزش ها برسید. پس از اتمام دوره طراحی سایت بدون کدنویسی شما حرف های زیادی برای گفتن خواهید داشت.

جلسات ویدیویی آموزش وردپرس رایگان

جلسه اول

در این جلسه مواردی همچون ، این دوره برای چه افرادی مناسب است و مقدمه ای بر شروع دوره را توضیح داده ایم.

جلسه دوم

در این جلسه به مفهوم اصلی سایت چیست می پردازیم. آیا طراحی یک سایت مفید است؟ آیا من می توانم به عنوان یک طراح سایت استخدام شوم؟ چطور می توان یک سایت طراحی کرد؟

جلسه سوم

در این جلسه به قسمت مهم هاست یا میزبانی وب میرسیم. از چه شرکتی هاست بخریم؟ آیا سایت را می توان روی کامپیوتر خود نگه داری کرد؟ سرور یا دیتاسنتر چیست؟ فرق سی پنل با دایرکت ادمین چیست؟

جلسه چهارم

در این جلسه بصورت کاملا عملی یک هاست را خریداری می کنیم. چطور می توان یک هاست خرید؟ نحوه خرید هاست وردپرس را توضیح داده ایم

جلسه پنجم

در این جلسه به شما آموزش می دهیم که چطور سایت را در کامپیوتر خود طراحی کنید بدون اینکه به هاست نیاز داشته باشید.

جلسه ششم

در این جلسه آموزش نصب وردپرس بر روی کامپیوتر یا لوکال هاست را بررسی می کنیم. چطور وردپرس را بر روی برنامه زمپ نصب کنیم؟

جلسه هفتم

در این جلسه به مبحث هوایز یا whois می رسیم. چطور اطلاعات صاحب یک دامنه را بفهمیم؟ چطور مشخصات دامنه خود را مخفی کنیم؟

جلسه هشتم

در این جلسه به مبحث مهمی می رسیم. شما را با محیط برنامه نوت پد پلاس پلاس آشنا می کنیم. آیا طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا برنامه نویسی؟

جلسه نهم

به مبحث جذاب قالب یا پوسته وردپرس می رسیم. چطور میتوان یک قالب وردپرس انتخاب کرد؟ نحوه تهیه قالب وردپرس چطور است؟ بهترین قالب وردپرس کدام است؟ 

جلسه دهم

در این بخش موضوعات مهمی را بررسی می کنیم. چطور می توان قالب وردپرس را بر روی سایت نصب کرد؟ روش های نصب قالب وردپرس بر روی سایت چطور است؟ آیا استفاده از قالب نال شده وردپرس درست است؟

جلسه یازدهم

در این بخش به معرفی افزونه وردپرس می پردازیم. بهترین افزونه های وردپرس کدام اند؟ آیا استفاده از افزونه نال درست است؟ چگونه یک افزونه تهیه کنیم؟

جلسه دوازدهم

در این بخش بصورت کاملا عملی روش های مختلف نصب افزونه وردپرس را بر روی سایت بررسی می کنیم. چطور می توان افزونه وردپرس را نصب کرد؟ نحوه نصب افزونه وردپرس بر روی سی پنل و دایرکت ادمین چطور است؟ نحوه نصب افزونه وردپرس از مخزن وردپرس چگونه است؟

جلسه سیزدهم

در این بخش به شما نکات مهمی در مورد نحوه تهیه قالب و افزونه اورجینال وردپرس گفته ایم. چگونه یک افزونه اورجینال وردپرس خریداری کنیم؟ چگونه قالب وردپرس اورجینال تهیه کنیم؟

در لینک بالا برای شما مقاله ای جامع و مفصل در خصوص وردپرس نوشته ایم اگر به مطالعه علاقه مندید حتما پیشنهاد می کنیم قبل از شروع آموزش ویدیویی اقدام به خواندن این مقاله کنید. در زیر مختصری از این مقاله را برای شما باز نشر کرده ایم.

 

 تعریف وردپرس چیست را به دو روش بیان می‌کنیم:

  • وردپرس چیست به زبان ساده: وردپرس یک نرم افزار طراحی وب محسوب می‌شود که شما بدون دانش برنامه نویسی قادر به ساخت یک سایت هستید.
  • وردپرس چیست به زبان پیشرفه تر: وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. زبان برنامه نویسی وردپرس بر پایه php است و توسط پایگاه داده MySql و همچنین Mariadb پشتیبانی می‌شود.

در ادامه وردپرس چیست به این نکته اشاره کنم که وردپرس کاملا رایگان و متن باز است. یعنی اگر شما به زبان برنامه نویسی php مسلط باشید ، وردپرس این امکان را بصورت رایگان برای شما فراهم کرده تا به توسعه دادن آن کمک کنید.

اما اگر مایل نیستید که زبان برنامه نویسی php را آموزش ببینید هم برای شما پیشنهاد جذابی وردپرس ارائه کرده است. برای توسعه و گسترش وردپرس بدون کدنویسی شما میتوانید از افزونه و پوسته های وردپرس استفاده نمایید. یک قابلیت جذاب برای آن دسته از افرادی که میخواهند بدون کدنویسی و برنامه نویسی اقدام به طراحی سایت با وردپرس کنند.

 

سیستم مدیریت محتوا چیست

 

برای مدیریت یک وبسایت شما نیاز به پنل مدیریت دارید. در واقع سیستم مدیریت محتوا (به لاتین : Content Management System)  که به اختصار به CMS معروف است ، به شما این امکان را می‌دهد تا متن ، تصاویر ، ویدیو و حتی صوت های خود را از این طریق به سادگی مدیریت کنید. امکان ویرایش پست ها و برگه های وبسایت شما به سادگی از طریق سیستم مدیریت محتوا ها امکان پذیر است.

سیستم مدیریت محتواها این امکان را به شما می‌دهند تا به سادگی و بدون دانش برنامه نویسی در وبسایت خود تولید محتوا انجام دهید و آن ها را مدیریت کنید.

سیستم مدیریت محتوا های بسیاری وجود دارد که اگر بخواهیم به معروف ترین آنها اشاره کنیم ، میتوان به : وردپرس (WordPress) ، دروپال (Drupal) و جوملا (Joomla) اشاره کرد.

 

 

وردپرس چگونه و توسط چه شخصی شکل گرفت؟ (تاریخچه)

 

در ۲۷ مِی ۲۰۰۳ (معادل : ۶ خرداد ۱۳۸۲) شخصی به اسم مت مولنوگ در ۱۹ سالگی نسخه رسمی وردپرس را روانه بازار کرد. او متولد ۱۱ ژانویه ۱۹۸۴ (معادل : ۲۱ دی ۱۳۶۲) و در حال حاضر در ایالت کالیفرنیا آمریکا زندگی می‌کند.

در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون وبسایت با وردپرس ساخته شده و همه مدیون این پسر هستند. مت مولنوگ در مارس 2007 (معادل : اسفند 1385) توسط مجله معروف پی سی ورد (PC World) به عنوان شانزدهمین فرد تاثیر گذار در دنیای اینترنت معرفی شد.

 

 

تفاوت وبسایت دارای پنل مدیریت محتوا و بدون پنل مدیریت محتوا

 
 

همانطور که در بالای مقاله وردپرس چیست اشاره کردم ، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است (CMS) و برای مدیریت بخش های مختلف وبسایت خود نیاز به برنامه نویسی و کدنوشتن ندارید اما اگر هم بخواهید این کار را انجام دهید (یعنی برنامه نویسی کنید) این امکان برای شما فراهم است.

در وبسایت هایی که از پنل مدیریت محتوا استفاده نمی‌کنند کار بسیار دشوار است. در واقع کار برای مدیران وبسایت دشوار است و برای هر تغییر کوچک می بایست با طراح وبسایت خود ارتباط بگیرند. اگر واقع بینانه بخواهیم به این موضوع نگاه کنیم اصلا منطقی نیست.

چرا که شما برای تولید و انتشار یک پست ساده به طراح سایت خود احتیاج دارید و همچنین برای هر تغییری بایستی هزینه ای را بپردازید. و این جرقه شروع شکل گیری CMS ها در دنیای اینترنت بود.

 

 

مقاومت در برابر تغییر سازنده درست است؟

 
 

اگر از دوست های قدیمی سیستم عامل ویندوز باشید و همچنین داخل نرم افزار ورد این شرکت (Microsoft) سَرَک کشیده باشید متوجه سختی کار در گذشته و سهولت استفاده در امروز را متوجه می‌شوید.

در گذشته برای هر نوع اقدامی باید یکسری دستور ها و توابع را اجرا می‌کردیم و برای یک کاربر خام این روند کاری دشوار به حساب می آمد ، اما شما امروزه را در نظر بگیرید ، می‌بینید که رشد تکنولوژی بسیار به کمک ما آمده و نباید در برابر تغییرات سازنده مقاومت از خود نشان داد.

هر توسعه و بهبودی در راستای موفقیتِ آسان تر باید مورد توجه قرار بگیرد. در واقع این مثال بخاطر این بود که وردپرس بسیار دوست داشتنی است و شما اگر با آن کار کنید به این موضوع پی خواهید برد.

 

 

مطالب چگونه در وردپرس به نمایش کاربران در می آید؟

 
 

همانطور که در بالا اشاره داشتم ، وردپرس توسط پایگاه داده یا دیتابیس (Database) MySql و Mariadb پشتیبانی می‌شود. اطلاعاتی که در پایگاه داده شما ثبت شده است در کسری از ثانیه خوانده و سپس با تجزیه و تحلیل هایی به کاربران نمایش داده می‌شود.

 

 

دیتابیس mysql و mariadb

 

 

 

آیا از وردپرس استفاده کنیم؟

 
 

سوال بسیار مهمی است و با ارائه توضیحات کافی در راستای انتخاب درست ، شما عزیزان را راهنمایی می‌کنم و فقط باید بگم که اگر وردپرس بد بود انتخاب فیسبوک البته بخش بلاگ فیسبوک (Facebook) ، کوکاکولا ، مجله معروف نیویورک تایمز ، Google Ventures ، Angrybirds و بیش از ۷۶ میلیون وبسایت دیگر قطعا نبود.

هر ابزاری در صورت عدم استفاده درست ، به عنوان یک صلاح علیه خودتان عمل می‌کند. وردپرس از این موضوع مستثنی نیست و در صورت عدم استفاده درست شما را بدجور به دردسر می‌اندازد. اصلا نمیخوام نگرانتان کنم چون ما در ابزارفارسی و با آموزش وردپرس که توسط بهزاد نگهبان آموزش داده شده است می‌توانید تا حد قابل توجهی یک دوستی بسیار عمیق و جذاب با وردپرس را تجربه کنید و به یک امنیت بالا دست پیدا کنید.

 

 

امنیت وردپرس

 

بعد از آزمون و خطاهای بسیار و تجربیات شیرین در دنیای وب بخصوص حوزه وردپرس باید به این سوال به این شکل پاسخ دهم که هیچ بستری در فضای وب حالت 100 درصد ایمن و Safe را تجربه نمی‌کند و هیچوقت نباید از قافله سارقان مجازی عقب ماند.شما باید پایه و اساس سایت خود را طوری طراحی کنید که به یک نمره یا اسکور (score) قابل قبولی دست پیدا کنید. پس باید از سیستم مدیریت محتوایی استفاده کرد که بتوانیم امنیت آن را تامین کنیم.

خوشبختانه هسته اصلی وردپرس بسیار امن و ایمن است و با توجه به متن باز و رایگان بودن آن ، بسیاری از متخصصین در سراسر این کره ی خاکی دست به دست هم داده اند و با بررسی های مداوم در قالب بروزرسانی هایی این مشکلات و حفره های امنیتی را که به باگ (Bug) معروف اند را حل کنند.

پس به این صورت پاسخ می‌دهم ، بله وردپرس بسیار امن است اگر بتوانید بصورت درست از آن استفاده کنید که خوشبختانه با توجه به نوع فعالیت ابزارفارسی شما عزیزان می‌توانید علم درست استفاده از وردپرس را آموزش ببینید آن هم بصورت کاملا رایگان اما حرفه ای چون شما در ابزارفارسی بابت یادگیری آموزش هزینه ای پرداخت نمی‌کنید.

 

 

 

پس چرا خیلی ها از امنیت وردپرس گلایه می‌کنند؟

 

باز هم تاکید می‌کنم ، وردپرس دارای هسته ای بسیار امن و قوی است و تنها در صورت استفاده نادرست از ابزارهای آن برایتان دردسر ساز می‌شود. به آن دسته از بزرگوارانی که از امنیت وردپرس گلایه و ابراز تاسف می‌کنند باید بگم که ، اگر دانش کافی داشتید و استفاده درست از وردپرس را آموزش می‌دیدید ، هرگز از امنیت وردپرس تاسف نمی‌خوردید.

در ادامه که به افزونه و قالب (پوسته) وردپرس اشاره خواهم کرد ، به استفاده های نادرست از نسخه های نال ، کپی و دزدی آن ها هم اشاره می‌کنم. در صورتی که شما از نسخه های نال شده استفاده کنید باید از امنیت وردپرس گلایه کنید. این حق شماست که انتخاب کنید چه نوع کسب وکاری داشته باشید. یک کسب و کار که پایه و اساس آن شبیه به ساختمان های ضد زلزله ژاپن است یا یک ساختمان کاه گِلی 🙂

 

 

امنیت وردپرس

 

برای ساخت سایت باید چیکار کرد؟

 

در ابتدا شما عزیزان نیاز به تهیه یک دامنه (Domain) و یک هاست (Host) دارید. در واقع اگر بخواهم خیلی ساده تر بیان کنم بزارید تا یک مثال برای این موضوع بزنم. فرض کنید که می‌خواهید با شخصی ارتباط بگیرید.راه های مختلفی برای ارتباط در جامعه امروزی وجود دارد که همه ی آن راه ها به دنیای مجازی ختم می‌شود.

 

حال برای ورود به دنیای مجازی شما در ابتدا به چه ابزارهایی نیاز دارید؟ درست است آفرین اولین قدم تهیه یک سیم کارت است. خیله خب قدم بعدی هم که مشخص است و آن هم گوشی موبایل است. گوشی های موبایل میزبان یک سیم کارت هستند تا بوسیله آن بتوانیم با نصب برنامه های شبکه های اجتماعی با بقیه در ارتباط باشیم.

 

دامنه ها همان سیم کارت هستند و برای اینکه کار کنند باید یک میزبان داشته باشند که به میزبان ها میگیم هاست. در واقع یک دامنه را به یک هاست متصل میکنیم و با نصب وردپرس بر روی هاست می‌توانیم یک وبسایت برای خودمان طراحی کنیم و با سایر کاربران در ارتباط باشیم.

 

 

  • دامنه چیست؟ دامنه اینترنتی یا (Domain) یک آدرس اینترنتی محسوب می‌شود تا کاربرانتان به آسانی به وبسایت شما دسترسی پیدا کنند. چرا گفتم به آسانی چون یک داستان جذاب در گذشته اتفاق افتاده که در آموزش ویدیویی سایت چیست براتون تعریف کردم.

 

  • هاست چیست؟ هاست یا میزبانی وب را بصورت کاملا ساده تعریف می‌کنم. هاست به یک کامپیوتر اغلب روشن که همیشه با اینترنت متصل است گفته می‌شود. چرا اغلب روشن ؟ چون معمولا پایداری و آپ تایم (UpTime) 100 درصد کامل نیست ( یعنی همیشه روشن نیست) و یک بخش از زمان را به کولینگ برک (cooling break) هاست می‌پردازند تا پردازنده ها بیش از حد گرم نشوند.

 

افزونه وردپرس

 

از ابزارهای توسعه وردپرس میتوان به افزونه وردپرس اشاره کنم. شما با افزونه های وردپرس میتوانید قابلیت ها و آپشن های مختلف و جذابی را به سایت وردپرسی خودتان اضافه کنید.افزونه های وردپرس در دو نوع رایگان و تجاری عرضه شده اند.

 

افزونه های رایگان را میتوانید از مخزن وردپرس دانلود و نصب نمایید و افزونه های تجاری را می‌توانید بصورت فارسی و بومی سازی شده از ابزارفارسی تهیه نمایید. افزونه های اورجینال وردپرس ضامن امنیت و موفقیت های بیشتر شما در دنیای وب هستند.

 

قالب وردپرس

 

یکی دیگر از ابزارهای توسعه دنیای وردپرس قالب یا پوسته وردپرس نام دارد. شما با استفاده از پوسته ها میتوانید هر نوع وبسایتی را در کمتر از چند ساعت راه اندازی کنید. قالب های بسیاری برای وردپرس توسط افراد متخصص تولید و ساخته شده است. از پر استفاده ترین قالب های وردپرس می‌توان به قالب های چند منظوره ، خبری و مجله ای ، دانلودی ، شرکتی ، فروشگاهی ، آموزشی و غیره اشاره کنم.

 

توابع وردپرس

 

مورد بعدی در مقاله وردپرس چیست توابع وردپرس است. افزونه ها و قالب های وردپرس برای نمایش اطلاعات در یک سایت از توابع وردپرس استفاده می‌کنند.این توابع کدهای php هستند که افزونه ها و قالب ها از آنها استفاده می‌کنند. این اطلاعات بصورت کاملا پویا (داینامیک) در دیتابیس یا پایگاه داده شما ذخیره می‌شوند.

 

از قابلیت های ویژه وردپرس می‌توان به محدود نبودن توابع وردپرس اشاره کرد. یعنی شما برای فراخوانی یک بخش محدود به کدهای خاص نیستید و میتوانید با برنامه نویسی به زبان php اقدام به تولید توابع صحیح و جدید در وردپرس نمایید.برای دسترسی به توابع وردپرس میتوانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.

 

سئو وردپرس

 به بحث مهم سئو وردپرس می‌رسیم. وردپرس یک دوست بسیار خوب برای گوگل است به شرطی که پای خود را فراتر از قوانین این دوستی نگذارید. همیشه به یاد داشته باشید گوگل بسیار باهوش تر از افرادی است که از روش های غیر قانونی برای سئو استفاده می‌کنند.

 

هیچ موقع از سئو کلاه خاکستری و کلاه سیاه استفاده نکنید و گول این قبیل افراد را نخورید. هر آنچه گوگل از شما انتظار دارد را رعایت کنید تا به این دوستی ادامه بدید.شما در دنیای سئو یاد میگیرید که روابط خارج از قوانین یک رابطه جریمه های سنگینی در پی خواهد داشت.

 

پس هیچ وقت سعی نکنید گوگل را فریب دهی. بعد از اینکه بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا را بررسی و امتحان کردم با قاطعیت اعلام می‌کنم وردپرس بشدت کدهای تمیز و بهینه ای دارد و تمام فاکتورهای یک وبسایت سئو و بهینه برای موتورهای جستجو نظیر گوگل را داراست.

 

اگر به مشکلی خوردم چطور حل کنم؟

 

خوشبختانه یک خیال راحتی بهتان بدهم. وردپرس در ایران بسیار محبوب است و سال هاست انجمنی برای وردپرس فارسی راه اندازی شده که بسیاری از متخصصین با تجربه ایرانی در آن فعالیت می‌کنند. اگر شما از افزونه و قالب های رایگان وردپرس استفاده کردید و سوالی در این خصوص دارید می‌توانید در انجمن وردپرس فارسی به آدرس wp-persian.com مراجعه نمایید.

 

و اگر از محصولات اورجینال ابزارفارسی استفاده می‌کنید با مراجعه به پنل کاربری خود و با ارسال تیکت در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ مشکل خود را دریافت خواهید کرد. پس با خیال راحت از وردپرس نهایت استفاده را ببرید.

 

وردپرس توانسته به محبوبیت بسیار زیادی دست پیدا کند. جامعه آماری وردپرس بسیار بالاست و افراد زیادی از این سیستم مدیریت محتوا در حال درآمدزایی هستند. بدون شک با انتخاب وردپرس و روش های اصولی شما میتوانید کسب و کار اینترنتی موفقی را برای خود راه اندازی کنید.

سوالات متداول

به برخی از پرسش های ذهنی شما پاسخ داده ایم.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است. در واقع اگر ساده تر بخواهیم بگوییم ، وردپرس یک نرم افزار طراحی وب است که بسیار پول ساز است.

آموزش وردپرس ابزارفارسی بصورت جامع ، کامل و به صورت ویدیویی است. شما تجربیات 10 ساله را یاد خواهید گرفت. و صفر تا صد را بدون کدنویسی آموزش می بینید

استفاده از وردپرس کاملا رایگان است. و ما این علم 10 ساله را به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته ایم پس تا اینجای کار هزینه ای شما نمیپردازید.چون هدف اصلی من و تیم ابزارفارسی ، ارائه محتوای آموزشی رایگان و حرفه ای برای افزایش مهارت افراد است. ما به زبان بسیار ساده و عامیانه اقدام به تولید آموزش کردیم و تمام افراد در هر سطحی میتوانند به یک متخصص در حوزه وردپرس تبدیل شوند طراحی سایت بدون کدنویسی انجام دهند. 

به هیچ عنوان نیاز به سرمایه اولیه ندارید. تنها هزینه ای که شما میپردازید برای خرید افزونه ، قالب ، هاست و دامنه است. 

بهزاد نگهبان مدیر سابق وبسایت دانلودفا و هاستینگ فا در سال های 88 -91 با الکسای 400 ایران در آن زمان ، تجربیات خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است

ابزارفارسی

نظرات شما برای تیم ابزارفارسی بسیار مهم و با ارزش است لطفا با نظرات سازنده به بهبود آموزش های ارائه شده کمک کنید.

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره رایگان طراحی سایت

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.